elements™ e-motion endomotor

-8%
elements™ e-motion endomotor

Megérkezett a KAVO Kerr következő generációs - adaptív mozgástechnológiával rendelkező - endodonciás motorja. A készülék 100%-ben Németországban gyártott, így garantálva a magas megbízhatóságot és a pontos teljesítményt.

 

Az intuitív, színes kijelzős érintőképernyő lehetővé teszi a kívánt beállításokhoz való könnyű hozzáférést. Az előre beállított - 24 fájlrendszerrel rendelkező - adatbázis testreszabható így optimális és gyors felhasználást tesz lehetővé.

 

Kisebb fejű kézidarabja jobb láthatóságot és könnyebb hozzáférést biztosít a hátsó területeken is.

 

A fokozott Adaptive Motion algoritmus magasabb vágási hatékonyságot biztosít emellett nagyobb védelmet nyújt a törés és a deformáció ellen.

 

A négy pozícióban rögzíthető kézidarab kényelmesebb felhasználást, a praxisban sokoldalúbb elhelyezést és falhasználói szabadságot tesz lehetővé.

 

TF Adaptive file rendszer - Öné az irányítás

 

Műszer forgatás amikor Ön szeretné, reciprokális mozgás csak amikor szükséges! A KAVO Kerr vadonatúj motorjával valóban Öné az irányítás. A készülék a megszokott sebesség és nyomaték beállításokon felül tartalmaz egy a SybronEndo által fejlesztett és levédett algoritmust  "ADAPTIVE" technikát, mely szerint a forgó műszer egy adott nyomaték határ eléréséig váltott szekvenciában 600'-ot forog előre, majd megáll. A beállított nyomaték elérésekor megváltozik a motor által végzett mozgás a 370' előre és 50' vissza váltott szekvenciára.

A Twisted Files Adaptive file rendszer használatával minden egyes fogon más-más helyen aktiválódik a reciprokális mozgás, a file-ra ható torziós erők és nyomás függvényében.


TF Adaptív rendszer bemutató videó: https://youtu.be/WiEpamoqXPc

705 000 Ft
Akció: 650 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

TF Adaptív bemutató videó: https://youtu.be/WiEpamoqXPc

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Kerr Endodontics
Cikkszám
815-1702