X-Smart Pro+ endomotor és apexlokátor

X-Smart Pro+ endomotor és apexlokátor
X-Smart Pro+ endomotor és apexlokátor
X-Smart Pro+ endomotor és apexlokátor
X-Smart Pro+ endomotor és apexlokátor

Tökéletes megoldás minden rendszerhez ... tökéletes partner a mindennapokhoz

 

Az X-Smart® Pro+ endomotor optimalizálja a jelenleg ismert gyökérkezelő rendszerek teljesítményét mind folyamatos, mind reciproc mozgású fájlok esetében.

 

Az integrált apexlokátor segít a magabiztos hosszmeghatározásban akár a győkérkezelés közben is.

 

Az részletes felülettel rendelkező érintőképernyő nagy fokú szabadásgot ad a tűk pontos beállításában és továbbfejleszthető rendszerének köszönhetően társ lehet a holnap kezelési eljárásaiban is.

 

A Dentsply Sirona gyökérkezelő rendszerei az integrált Dynamic Accuracy™ csúcskereső technológiának köszönhetően lényegesen jobban teljesítenek, az X-Smart® Pro+ endomotorral.

 

A Dynamic Accuracy™ technológia lehetővé teszi a hossz közvetlen meghatározását kezelés közben, az automatikus visszafordító funkció pedig segít, hogy semmi ne térítse el a céljától!

 

360°-ban állítható mini-fejű könyökdarabja méretének és a beépített 10 lumenes LED-nek köszönhetően kiváló hozzáférést, rálátást és láthatóságot biztosít, még korlátozott szájnyílású betegek esetén is.

 

A motor fém hüvelye levehető és autoklávozható így biztosít magasabb sterilitást és a legújabb fertőzésvédelmi irányelvek betartását a kezelések alatt miközben csökkenti az elavult kézidarab-védőhüvelyek pazarlását.

 

Nagyméretű, könnyen tisztítható érintőképernyős felülete, könnyű navigációt biztosít akár kesztyűben is. A 30 testreszabható fájlsorozat frissíthető a jövő fájlrendszereihez.

 

További előnyök:

  • 7,5 N·cm-es nyomaték és 3000-es percenkénti fordulat
  • Opcionális Bluetooth lábkapcsoló
  • Hordozható és ergonomikus kialakítás
  • Nagy teljesítmányű akkumulátor az egész napos munkáhozBemutató videó:

1 367 307 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Dentsply Sirona
Cikkszám
6779016