Steripower - Érintésmentes kézfertőtlenítő egység

-15%
Steripower - Érintésmentes kézfertőtlenítő egység

Egészségügyi inéztézmények elvárásainak megfelelően kialakított érintésmentes, automata kézfertőtlenítő rendszer.

Bemutató videó az EndobolTV-n

 

A rendszer bármilyen fertőtlenítő folyadékkal használható. A behelyezett fertőtlenítőszer egy betekintőablakon keresztül ellenőrizhető a burkolat szétszerelése nélkül. Költséghatékony, mivel általános higiénés kézfertőtlenítés esetén egy 1 literes flakon 1000 kézfertőtlenítést tesz lehetővé.

 

Széles nyílásának köszönhetően egyszerre mindkét kéz egyidejű fertőtlenítésére alkalmas. Az esetleges többletfolyadékot a nedvszívó párna magába zárja, így nem csepeg a padlóra, nem hagy foltot, nincs csúszásveszély.

 

A szenzor vezérelte szórófej a beállított mennyiséget egyenletesen permetezi szét a két kézen, tökéletesen befedve azokat. A fertőtlenítő folyadék mennyisége 10 fokozatban állítható a felhasználás igényének függvényében. (0,5ml - 5ml)

 

A készülék az akkumulátornak köszönhetően bárhol elhelyezhető, nincs szükség folyamatos hálózati csatlakozásra. Egy feltöltééssel akár 1 hónapig is használható. A DIN csatlakozású hálózati töltő leszerelés vagy szétszedés nélküli töltést tesz lehetővé.

 

A berendezés falra-, vagy igény esetén rozsdamentes vagy vele egyenértékű fertőtlenítő állványra szerelhető. (Az állvány opcionálisan rendelhető, nem tartozéka az alapcsomagnak)

 

Méretek: 50,5 cm x 29 cm x 20 cm

 

A burkolat kialakítása megfelel az egészségügyi intézmények szigorú előírásainak.

235 795 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

199 865 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Schülke
Cikkszám
10041