Steripower - Érintésmentes kézfertőtlenítő egység

-12%
Steripower - Érintésmentes kézfertőtlenítő egység

Egészségügyi inéztézmények elvárásainak megfelelően kialakított érintésmentes, automata kézfertőtlenítő rendszer.

Bemutató videó az EndobolTV-n

 

A rendszer bármilyen fertőtlenítő folyadékkal használható. A behelyezett fertőtlenítőszer egy betekintőablakon keresztül ellenőrizhető a burkolat szétszerelése nélkül. Költséghatékony, mivel általános higiénés kézfertőtlenítés esetén egy 1 literes flakon 1000 kézfertőtlenítést tesz lehetővé.

 

Széles nyílásának köszönhetően egyszerre mindkét kéz egyidejű fertőtlenítésére alkalmas. Az esetleges többletfolyadékot a nedvszívó párna magába zárja, így nem csepeg a padlóra, nem hagy foltot, nincs csúszásveszély.

 

A szenzor vezérelte szórófej a beállított mennyiséget egyenletesen permetezi szét a két kézen, tökéletesen befedve azokat. A fertőtlenítő folyadék mennyisége 10 fokozatban állítható a felhasználás igényének függvényében. (0,5ml - 5ml)

 

A készülék az akkumulátornak köszönhetően bárhol elhelyezhető, nincs szükség folyamatos hálózati csatlakozásra. Egy feltöltééssel akár 1 hónapig is használható. A DIN csatlakozású hálózati töltő leszerelés vagy szétszedés nélküli töltést tesz lehetővé.

 

A berendezés falra-, vagy igény esetén rozsdamentes vagy vele egyenértékű fertőtlenítő állványra szerelhető. (Az állvány opcionálisan rendelhető, nem tartozéka az alapcsomagnak)

 

Méretek: 50,5 cm x 29 cm x 20 cm

 

A burkolat kialakítása megfelel az egészségügyi intézmények szigorú előírásainak.

235 795 Ft
Akció: 207 495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Schülke
Cikkszám
10041