Galileos Comfort Plus

Galileos Comfort Plus

3D képalkotó egység

Ma már bizonyos fogászati specializációk nem működnek 3D nélkül. Egy CBCT készülék, mint a Galileos Comfort Plus, mindent megad amire szükségünk lehet: könnyű elhelyezés, alacsony sugárterhelés, nagy mezőméret (15 cm), kitűnő szoftvermegoldások, amelyek támogatják a munkafolyamatokat, új lehetőségeket kínálnak.

 

Előnyei

 • Széles körű lehetőségek 15 cm átmérővel
  A CEREC felhasználók egyesíthetik a digitális lenyomataikat a 3D röntgen adatokkal egyedi tervező szoftverekkel: Galileos Implant (implantológia), SICAT Function (TMJ rendellenességek) és SICAT air (alvási apnoe kezelés)
 • Modern betegkommunikáció beépített arcszkennerrel
  A páciensek könnyebben azonosítják magukat arcvizsgálattal, mint röntgenfelvétellel, így jobban megismerhetik a kezelésre vonatkozó ajánlásokat
 • Tökéletes munkafolyamat
  Minimális tanulási görbe és maximális gyakorlat hatékonysága az intuitív kezelőpanellel, az egyszerű beteg pozicionálással, valamint az optimális integrációval, a Sidexis képfeldolgozó szoftverrel
 • Befektetési biztonság kipróbált és tesztelt minőségi alapokkal
  A Galileos Comfort Plus hároméves Townie-díj győztesnek választották

 

Látogasson el weboldalunkra és tudjon meg többet fogászati készülékeinkről: www.fogaszatikeszulek.hu

 

 

Fogászati készülékek, berendezések vásárlási szándékát jelezze felénk, hogy egyéni konfiguráció felmérése után megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb készüléket! A kiválasztott konfigurációra igény esetén lízing ajánlatot kérünk és az ügyintézést vállaljuk!

 

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
GalileosComfortPlus