Biodentine (15 kapszula)

Biodentine (15 kapszula)
Biodentine (15 kapszula)
Biodentine (15 kapszula)
Biodentine (15 kapszula)

Bioaktív dentinpótló anyag, mely az „aktív bioszilikát technológián” alapszik. Fizikai tulajdonságai az ép dentinéhez hasonlók, így azt helyettesíteni képes a koronában és a gyökérben egyaránt. Főként nagy tisztaságú, monomermentes ásványi összetevőkből áll. Fizikai tulajdonságainak köszönhetően közvetlenül alkalmazható a fogon, a kemény szövetek előzetes felszíni kezelése nélkül.

 

A Biodentine™ a legjobb feltételeket teremti meg a fogbél vitalitásának megőrzéséhez azáltal, hogy a dentin felszínén nagyon szoros zárást létesít. Biztosítja, hogy a beavatkozás után nem jelenik meg érzékenység, és az élő fogban a helyreállítás hosszú élettartamú lesz.

 

Indikációk a koronai részben:

Ideiglenes zománc helyreállítás, végleges dentin helyreállítás. Mély és/vagy nagy kiterjedésű koronai szuvasság helyreállítása (szendvics technika). Mély nyaki és/vagy gyökéri hiányosság helyreállítása. Pulpasapkázás, pulpotómia.

 

Indikációk a gyökérben:

Gyökérperforációk, furkáció perforációk helyreállítása. Perforáló belső reszorpciók, külső reszorpciók helyreállítása. Apexifikáció. Gyökércsúcsi tömés endodonciai sebészetben (retrográd gyökértömés).

 

Egy doboz 15 kapszulát és 15 keverőfolyadékos tubust tartalmaz.

110 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Septodont
Cikkszám
ST102